Legyen ön is oklevles hacker!

2008. február 19.
2.0241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A NetAcademia Oktatóközpont az EC-Council nemzetközi szervezettel karöltve első ízben indítja el Ethical Hacking tanfolyamát idén februárban.

A két intézet együttmüködésének köszönhető az új képzés beindítása, mivel az oktatóközpont az EC-Council kizárólagos hazai képviselője lett. A tanfolyam népszerűsítése végett áprilisban az iskola konferenciát szervez, melyen a nemzetközi szervezet egyik szaktekintélye is előadást tart.

Tolvajból lesz a legjobb pandúr! Vallja a filozófiát a képzést több országban nagy sikerrel beindító EC-Council (Council of Electronic Commerce Consultants). A képzés célja, hogy a biztonsági szakemberek, informatikusok felkészítését segítse, csak épp a másik oldalról közelíti a témakört. A budapesti iskola számára nem újkeletű ugyan a képzés beindítása, elvégre is tavaly nyár óta már hirdetnek ilyen szakot, a most induló oktatáson részt vevők azonban immár lehetőségük lesz egy nemzetközileg elismert oklevéllel befejezni a képzést. Az oktatásokon mintegy 50 hazai vállalat szakemberei vesznek majd részt, idén február 25-étől. A konferencia időpontja 2008 április 24-e.


Kapcsolódó:

A kurzus tematikája
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ezek után kit vonzana a sötét oldal? nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja