Lego Universe hírek

2008. augusztus 25.
10.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már elég régóta szó volt egy lego-s MMOG-ről, amelyről új hírek futottak be.

Elég groteszk egy ötlet ezt meg kell vallani, azonban ha megnézzük a legos játékok népszerűségét (Lego Indiana Jones, Lego Star Wars, stb.), minden okunk megvan arra, hogy igazságot adjunk a NetDevil fejlesztőcsapatnak. Maga a bájos univerzum sokak szerint gyerekeknek készül, azonban most eljött az idő, hogy ezeket a kételyeket eloszlassuk, hiszen egy gyereknek lehet túl összetett lenne ez a sok minden, amit belepakoltak a játékba.

A méltán híres építőkockákat bizonyára senkinek nem kell bemutatnom, nincs ember a világon, aki ne ismerné. A LEGO Universe ennek a digitális mása lesz, ahol megalkothatjuk saját magunk lego-mását és mókázhatunk egy nagyot a virtuális lego városkákban. Egy komplett kontinenst sikerült lemintáznia a fejlesztőcsapatnak, természetesen midnen kitalált, bár nyilatkozataik szerint nem kizárt néhány létező hely vagy épület megjelenítése lego változatban.

Ha valaki azt hinné, hogy nem lesz más dolgunk, csak futkorászni, nagyokat vigyorogva, mint a beszívott nyulak és még pluszban gyűjtenünk a kockákat, akkor az nagyon téved. Itt nem erről van szó, a dolog sokkal összetettebb, hiszen komplett sztori és küldetésrendszerrel állunk majd szemben. Persze ezek gyermekded mivolta elképzelhető, azonban biztosan lesznek komolyságok is. Ha már itt tartunk, a játék még fejlődési rendszert is tartalmazni fog, így már tényleg mondhatjuk, hogy nem csak gyerekeknek való móka lesz.

Azért természetesen vérengzések és lego tördelések nem kapnak majd helyet benne, de biztosan lesz módunk építgetni, versenyezni és az univerzumbéli haverjainkkal elmenni egyet kalandozni valamerre. Elsőre érdekes húzásnak látszik, azonban amennyire érdekes, annyira kevés az infó róla. Várható megjelenés 2009-ben valamikor, így addig még sok minden történhet, eddig engem meggyőzött.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 7 napja

:@

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 7 napja

UTÁLOM A LEGÓT A LEGÓ 1ÉVESEKNEK VANÓ A LEGÓ ****

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja és 23 napja

hjkbcjuhfzjbghfgfgswdd

válasz erre
LEGO Universe
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja