Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues: Nepáli bár a filmben és a játékban

2009. november 01.
3.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Traveller's Tales remek lóra tett, amikor elkezdte ontani magából egykori sikerfilmek, máig körülrajongott univerzumok legósított változatát.
 

A játékosok kajálták/kajálják ezeket a termékeket, ami nem is csoda, hiszen a kis színes kockák nem egy generáció fejlődésében játszottak fontos szerepet, és sokan szeretnek visszagondolni nosztalgiával rájuk. Emellett a szoftverek egyáltalán nem sikerültek rosszul, még az idősebb korosztály számára is könnyen fogyaszthatónak bizonyultak. A Lego Indiana Jones: The Original Adventures a harmadik produktum volt ebben a sorban, és elődeihez hasonlóan remekelt a kasszáknál.

Nem is csoda, hogy szinte rögtön elkezdtek dolgozni a folytatáson, amely a 4. Indiana Jones film eseményei mellett a klasszikus trilógia emlékezetes mozzanatait is újfent megeleveníti. Ebből láthatunk most egy kis ízelítőt, Indy és Marion főszereplésével. Az első rész, Az elveszett frigyláda fosztogatói nepáli báras jelenetét élvezhetjük végig, miközben felváltva jelennek meg képek az eredeti mozifilmből, valamint az átformált, kockásított feldolgozásából. Már ebből a szösszenetből is kiderül, hogy a srácok ismét igyekeznek hűek maradni az eredeti anyaghoz, emellett pedig minél több humort csempészni a játékba.

A LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues november 17-én válik elérhetővé az összes platformra (PC, Xbox 360, PSP, PS3, Nintendo DS és Wii).
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Tibit

12 éve, 2 hónapja és 9 napja

Mekkora betegség!

válasz erre

marco

12 éve, 2 hónapja és 9 napja

Naggggyyyyon kirááály!

válasz erre

Lac

12 éve, 2 hónapja és 9 napja

Állati nagy lesz

válasz erre
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja