Lego Harry Potter: Years 1-4: Dementorok videó

2010. június 24.
5.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A LEGO Harry Potter: Years 1-4 mai és egyben utolsó videója a dementorokról szól, amelyek először a harmadik kötetben, vagyis a Harry Potter és az Azkabani fogolyban jelentek meg.

Ezek a lények eredetileg az Azkaban börtönőrei voltak, később azonban átálltak a sötét oldalra és csatlakoztak Voldemort nagyúrhoz és csatlósaihoz. Ezek a félelmetes külsejű démoni lények kiszívják az emberekből az életerőt és vele együtt minden boldog emléket. Addig szipolyozzák a célszemélyt, amíg ugyanolyan lelketlenné válik, mint a támadói és végül csupán élete legrosszabb, leghátborzongatóbb eseményei maradnak meg elméjében.

Ezek az emberszerű lények fekete csuklyás köpenyt hordanak, vakok, száj helyett egy nagy lyuk található az arcukon, ezzel szívják ki az emberekből a pozitív emlékeiket, végső soron pont ez az ami élteti őket, ezzel "táplálkoznak". A szipolyozás folyamatának legvégső aktusa a dementor csók. Az a szerencsétlen személy aki ebben részesül, pokoli kínokat kénytelen kiállni, míg végül lelkét elveszítve élőhalottá válik. A dementorok gyorsan szaporodnak, jeges szél lehelete kíséri őket. Elpusztítani szinte képtelenség őket és hatékonyan védekezni is csak a gyakorlott varázslók és boszorkányok tudnak ellenük egy speciális mágia, a patrónus bűbáj segítségével. Harry Potter patrónusa egy szarvas, az apjáé is az volt, amikor még élt. Miután kiszabadították Sirius Black-et, rájuk támadnak a gonosz lények, a fiúnak nem sikerül megidéznie a patrónusát, a jövőből visszatért önmaga menti meg a lelketlen szörnyek elől.

#tv#
LEGO Harry Potter: Years 1-4 mai és egyben utolsó videója a dementorokról szól, amelyek először a harmadik kötetben, vagyis a Harry Potter és az Azkabani fogolyban jelentek meg.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 17 napja

AZ IGAZI 3-MAS DEMENTOROK SOKAL JOBAK MINT A LEGOKmeglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

LEGO Harry Potter: Years 1-4
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja