Lego Harry Potter: Hivatalosan bejelentve

2009. június 01.
4.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros.

Interactive hivatalosan is bejelentette a kockafejű Harry Potter-t, értelemszerűen Lego Harry Potter néven, amelyben kedvenc kis varázslónk kalandjai elevenednek meg előttünk, egy kicsit másképpen, mint azt eddig megismerhetütk. A játék, amely 2010-ben fog megjelenni, Harry első négy évét fogja elmesélni a játékosoknak, mindezt pedig egy az eredetinél is aranyosabb világban, hiszen "legósítva" készül a tálalás, mint ahogyan azt már láttuk többek között a Lego Batman vagy éppen az Lego Indiana Jones esetében.

Az illetékesek elmondásai alapján a Lego Harry Potter egy nyitott világú kis kaland lesz, ahol Harry Potter-t, Ron Wesley-t és Hermione Granger-t vehetjük majd irányításunk alá, hogy átügyeskedjük magunkat az aranyosabbnál aranyosabb pályákon. Közben természetesen varázsolhatunk, keverhetünk bájitalokat, de repkedhetünk is a levegőben a jól ismert módon, a Lego Harry Potter tehát tulajdonképpen az eddig elkészült és ismert Potter játékok egy legósított változataként is felfogható, de a fejlesztők megígérték, hogy megpróbálnak az egyediségre is törekedni (már amennyire az adott világ lehetővé teszi), valamint a humort sem fogják kifelejteni a produkcióból.

Platformok és pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, egy aranyos kis videó viszont már befutott, pillantsatok bele, megjelenés jövőre.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Lac

12 éve, 4 hónapja és 14 napja

Már vártam, hogy egyszer ez is eljöjjön

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja