Lego Lord of the Rings: Még az idén legósításra kerülnek Frodó kalandjai?

2012. május 11.
1.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes szóbeszédek ütötték fel a fejüket a tegnap esti órákban, arról ugyanis már korábban meggyőződhettünk, hogy idén sem maradunk újabb Lego játék nélkül, ám arról egyelőre még fogalmunk sem volt, hogy a Traveller's Tales csapatának vajon ezúttal melyik franchise esik áldozatul.
 

A ShopTo internetes áruház információi szerint azonban elég komoly esély van arra, hogy idén októberben a Gyűrűk Ura franchise kerül legósításra, a kereskedő meg nem nevezett forrásai szerint legalábbis mindenképpen.

A ShopTo által közölt információk szerint a Lego Lord of the Rings címet kapott program október 26. magasságában kerülhet majd fel a boltok polcaira, átlagosan 50 fontos árcédulával.

A webáruház egyelőre ugyan csak az Xbox 360-as változatokat listázta, de biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen kaliberű Lego játék esetében nem beszélhetünk majd exkluzivitásról.

Reméljük a Traveller's Tales mihamarabb közöl velünk némi információt a fentiek igazságtartalmával kapcsolatban. Ti örülnétek egy legósított Gyűrűk Ura kalandnak?
3 hozzászólás

MrBuldika

9 éve, 5 hónapja és 12 napja

Mostanában nagyon elterjedtek a LEGO játékok nem?

válasz erre

Maniac

9 éve, 5 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Király lesz, remélem megcsinálják. LegoLas kalandjai néven
Ez kéééész. LegoLas, meghaltam, kérem kapcsolja ki.

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 12 napja

Király lesz, remélem megcsinálják. LegoLas kalandjai néven

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profilja