Lego City Undercover: The Chase Begins - Április 26-án érkezik

2013. március 19.
2.8211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Traveller's Tales csapata nemrégiben pontos megjelenési dátummal ruházta fel a LEGO City Undercover Nintendo 3DS konzolokra szánt változatát, Chase McCain kalandjai ugyanis nem csak Wii U-ra, hanem egy kicsit átalakulva ugyan, de a Nintendo hordozható masinájára is megjelennek majd.

A The Chase Begins alcímmel ellátott alkotás a TT Fusion fejlesztőcsapatának hivatalos álláspontja szerint március 28-án fog felkerülni az amerikai boltok polcaira, és egészen meglepő, de közel egy hónappal később érkezhet csak meg Európába, méghozzá április 26-án.

A játékban egyébiránt a nagygépes változathoz hasonlóan Rex Fury bűnöző után fogunk nyomozni, ám Chase McCain oldalán még egy zöldfülű rendőrt ismerhetünk meg, akinek első szárnypróbálgatásaiba nyerhetünk bepillantást, a The Chase Begins tehát egyfajta kiegészítése, avagy előzménye lesz a Wii U-ra érkező LEGO City Undercovernek.
LEGO City Undercover Nintendo 3DS konzolokra szánt változatát, Chase McCain kalandjai ugyanis nem csak Wii U-ra, hanem egy kicsit átalakulva ugyan, de a Nintendo hordozható masinájára is megjelennek majd.'>
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

Nekem ez kell! Minden lego játék nagyon jó!

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ezt a 3DS exkluzivitást nem értem, eskü...

válasz erre

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

no de jó, lego játékok alapból jók szerintem mosolygó smiley

válasz erre
LEGO City Undercover
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja