LEGO Worlds: konzolokra is jön a Minecraft-szerű LEGO-játék

2016. november 29.
4.4801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint elfogyhattak a filmes jogok, a Warner Bros és a Traveller's Tales csapata ugyanis bejelentette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a korábban kizárólag PC-re beharangozott LEGO Worlds.

A LEGO Minecraft-ként is csúfolt alkotás - amely a Steam Early Access kínálatában már korábban megtalálható volt - 2017. február 24-én jelenhet majd meg PS4-re és Xbox One-ra, de ezzel egyetemben a PC-s rajongók is megkapják a végleges változatot.

A LEGO Worlds egyébiránt a klasszikus legózás élményét ülteti át a digitális világba, ezáltal szinte bármit megépíthetünk és megvalósíthatunk benne, lehetünk cowboyok, vámpírok, de száguldhatunk versenyautókkal és akár teljesen egyedi járművekkel is, a határ minden túlzás nélkül a csillagos ég.

A jól ismert tartalmak mellett a LEGO Worlds mellé egyébiránt rögtön bejelentették a LEGO Agents DLC csomagot is, ami újabb karakterekkel, járművekkel és fegyverekkel bővíti az alkotást - 90 napig kizárólag a PS4-es változatot.

Nézd nagyban ezt a videót!



LEGO Worlds.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Tetszik, de hogy hogy eddig nem jött konzolra is?

válasz erre

Neurotic

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Ígéretesnek tűnt ez a játék, de már egyre kevésbé hiszem azt, hogy ez nekem való. Manapság amikor már minden játékban van valami túlélő mód, meg lehet farmolni dolgokat végre kihoz a lego egy játékot és pont ő nem tesz bele semmi ilyesmit. A játék kb arról szól, hogy építesz aztán örülsz neki, a felfedezés is annyi, hogy oda mész valahova és örülsz neki, hogy ott vagy. Na jó, ez utóbbi meg van spékelve azzal, hogy a dolgokat amikbe belebotlasz később elő tudod varázsolni.

Igaz a februári megjelenésig még van idő, de kétlem, hogy addig bármi formabontó bekerülne a játékba. Bár már régóta nem volt frissítés úgyhogy lehet tényleg dolgoznak valamin, hogy úgy nézzen ki az egész mintha tényleg egy játék lenne és nem csak egy nagy homokozó lego elemekből.

válasz erre

Hentes

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nem is értem miért csak PC-re volt eddig bejelentve... meglepett smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Lego-val nagyon nem lehet mellényúlni, az önmagában is aranyos, építkezni meg szerintem mindenki szeret valamilyen formában.

válasz erre
LEGO Worlds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja