LEGO Dimensions: jönnek a Szellemirtók (trailer)

2016. január 20.
5.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner és a Traveller's Tales néhány órával ezelőtt bejelentették, hogy nem kevesebb, mint öt vadonatúj kiegészítővel szeretnék bővíteni a közeljövőben a LEGO Dimensions kínálatát.

Ennek megfelelően a rajongók hamarosan belebújhatnak a legendás Szellemirtók bőrébe, lévén úton van már a Ghostbusters Level Pack címre keresztelt csomag, amely főként újabb pályákat tartalmaz majd, illetve egy nagy szellemvadász kalandot, amellyel New York városába juthatunk el. A csomagban találhatunk még továbbá egy építhető Peter Venkman figurát, valamint egy Proton Packkot, az Ecto-1-es járgányt és a szellemcsapdát is, amelyeket egytől-egyig irányításunk alá is vehetünk.

A második kiegészítő a DC Comics Fun Pack lesz, amelyben Joker és Harley Quinn kapják a főszerepet, méghozzá a két szereplő sajátos képességeivel és kiegészítőivel, valamint természetesen járgányaival a középpontban, de a Vissza a jövőbe rajongók sem csalódnak majd, lévén úton van már a Back to the Future Doc Brown Fun Pack, amelyben doki oldalán újabb őrült kalandok és rengeteg extra kiegészítő vár ránk a filmekből, így többek között a repülő időgép vagy az időutazó vonat.

Ez azonban még nem minden! A LEGO Dimensions az elkövetkezendő hónapokban kapni fog egy Doctor Who Cyberman Fun Pack névre keresztelt csomagot is, amelyben a megépíthető Cyberman figura mellett Dalekot is megtaláljuk rengeteg, a sorozatból ismert kütyüvel és kiegészítővel a középpontban.

Az utolsó csomag főként a kisebb korosztályt célozza meg, ez a LEGO Ninjago Sensei Wu Fun Pack lesz, amely Sensei Wu karaktere mellett hozzá köthető extrákkal és kiegészítőkkel bővíti ki az alapokat, így bekerül vele a játékba például a Flying White Dragon is.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Az a szép ebben a játékban, hogy bármilyen figurák bekerülhetnek, amik népszerűek, nincs korlát. Nagyon jól kitalált játékkoncepció.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Tetszetős plusz tartalom lesz.

válasz erre

Paint

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ed, Edd és Eddy készlet lesz szerintetek?

válasz erre

Imperator

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Kár hogy egy csomó jó licensz a Disney-nél van, így nem szerepelhet itt (Marvel, Star Wars stb).

válasz erre
LEGO Dimensions
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja