Legkorábban jövőre kaphatja meg online szolgáltatását a Nintendo Switch

2017. június 02.
4.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Nintendo Switch óriási népszerűségnek örvend a rajongók között, azért sajnálatos módon vannak még hiányosságai, így például az Xbox Live Gold vagy a PlayStation Plus mintájára nem rendelkezik online szolgáltatással, amit nemsokára orvosolni akarnak a japánok.

A Nintendo ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy bár idén már biztosan nem, ellenben jövőre garantáltan elindul a konzol online szolgáltatása, ami Nintendo Switch Online Service (NSOS) név alatt lesz elérhető, terveik szerint pedig egy egész évben mindössze 20 dollárt kérnek el a használatáért, ami testvérek között is alig 6 ezer forint.

Ez lényegesen olcsóbb a Microsoft és a Sony 60 dolláros előfizetéséhez képest, de érdemes még kiemelni, hogy a szolgáltatást havi és negyedéves formában is fizethetjük majd, előbbi esetben 4 dollárt, utóbbiban pedig 8 dollárt kell majd kifizetnünk a Nintendo számára.

Legkorábban jövőre kaphatja meg online szolgáltatását a Nintendo Switch - 2. kép

Hogy mit kapnak majd cserébe az előfizetők? A multiplayer lehetőségén túl várhatóan speciális és állandó eShop leárazásokat, hangos chatet az okostelefonos applikáción át, valamint a Classic Game Selections részeként garantált hozzáférést néhány klasszikus játékhoz, amelyeket remixelt formában, online lehetőségekkel vérteztek fel.

A Nintendo bejelentette, hogy a szolgáltatás indulásáig ingyen lesz az online multiplayer Switch alatt, de a 2018-as indulást követően fizetni kell majd érte.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Sosem értettem, hogy miért kérnek plusz pénzt az online játék lehetőségért, elvégre a játékkal megveszed az online felét is, nem csak az egyjátékost.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyon baráti az ára, de itt nem is kapnak minden hónapban 2 játékot!

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mondjuk ez egy kibírható összeg.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt