Legkorábban 2020-ban kapjuk meg a The Witcher-sorozatot, nyolc rész lesz az első évadban

2018. április 22.
4.2591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb részleteket osztott meg a Netflix megbízásából készülődő The Witcher televíziós sorozatról Lauren Hissrich, a széria írója és vezető producere, aki a Twitteren át számtalan bejegyzésen keresztül áradozott művéről.

Lauren kiemelte például, hogy a sorozat első évada nyolc epizódból áll majd, amihez rögtön hozzátette, hogy tudja mennyire kevés, azonban garantálhatja, hogy minden rész dúslakodni fog az akciókban, gazdag lesz a karakterekben és a sztoriban, hovatovább nem ül majd le a szezon kellős közepén.

A megjelenésről elmondta, hogy bár ő sem tudja még pontosan, de szerinte 2020 tartható időpontnak tűnik, noha azt megígérheti, hogy a minőség maximálisan a sebesség előtt jár, ezáltal hiába haladnak nagyon jól, még maga a forgatókönyv is finomhangolásra szorul, sőt azt sem zárta ki, hogy hamarosan újabb írók csatlakozhatnak mellé, ami nagyon jót tehet a végeredménynek.

Lauren hozzátette még, hogy az autentikusság jegyében kizárólag Kelet-Európában forgatják majd a sorozatot, amihez vélhetően már ki is válogatott pár helyszínt, lévén elmondása szerint nemrégiben 10 napot töltött szláv földön.
5 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Remélem lesz szinkronosan!

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Netflix. Még felirat sem lesz hozzá... wtf smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Csak kibírjuk valahogy... röhögő smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Majd ha lesz szinkronosan, normálisan elérhető változatban, meg fogom nézni. Addig lehet mondani róla bármit, nem mozgat.

válasz erre

Gólem

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Valahogy rohadtul nem vagyok rápörögve... wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja