Legkorábban 2020-ban kapjuk meg a The Witcher-sorozatot, nyolc rész lesz az első évadban

2018. április 22.
3.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb részleteket osztott meg a Netflix megbízásából készülődő The Witcher televíziós sorozatról Lauren Hissrich, a széria írója és vezető producere, aki a Twitteren át számtalan bejegyzésen keresztül áradozott művéről.

Lauren kiemelte például, hogy a sorozat első évada nyolc epizódból áll majd, amihez rögtön hozzátette, hogy tudja mennyire kevés, azonban garantálhatja, hogy minden rész dúslakodni fog az akciókban, gazdag lesz a karakterekben és a sztoriban, hovatovább nem ül majd le a szezon kellős közepén.

A megjelenésről elmondta, hogy bár ő sem tudja még pontosan, de szerinte 2020 tartható időpontnak tűnik, noha azt megígérheti, hogy a minőség maximálisan a sebesség előtt jár, ezáltal hiába haladnak nagyon jól, még maga a forgatókönyv is finomhangolásra szorul, sőt azt sem zárta ki, hogy hamarosan újabb írók csatlakozhatnak mellé, ami nagyon jót tehet a végeredménynek.

Lauren hozzátette még, hogy az autentikusság jegyében kizárólag Kelet-Európában forgatják majd a sorozatot, amihez vélhetően már ki is válogatott pár helyszínt, lévén elmondása szerint nemrégiben 10 napot töltött szláv földön.
5 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Remélem lesz szinkronosan!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Netflix. Még felirat sem lesz hozzá...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Csak kibírjuk valahogy...

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Majd ha lesz szinkronosan, normálisan elérhető változatban, meg fogom nézni. Addig lehet mondani róla bármit, nem mozgat.

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Valahogy rohadtul nem vagyok rápörögve...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljababem profiljagery1113 profiljaMarduk profilja