Legkorábban 2020-ban érkezhet a Borderlands 3

2018. május 17.
3.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az éjszakai órákban befutott a Take Two legfrissebb üzleti jelentése, amiből megtudtuk, hogy a kiadó bizonyára alaposan magára haragította a Borderlands-sorozat rajongóit, lévén bejelentették, hogy legkorábban 2020-ban érkezhet a régóta várt harmadik epizód.

Mint a kiadó közleményéből megtudtuk, a 2K Games egyik legismertebb alkotásaként jegyzett Borderlands 3-at eredetileg még ebben a pénzügyi esztendőben megkaptuk volna - vagyis legkésőbb jövő év elején -, azonban úgy döntöttek, hogy csúsztatnak a premieren, ezáltal legkorábban 2020-ban számíthatunk majd rá.

Ennél pontosabb részleteink egyelőre nincsenek a téma kapcsán, ellenben nem kizárt, hogy a tologatás hátterében a Red Dead Redemption 2 érkezése állhat, ami miatt a Take Two rekordösszegű bevételeket remél a pénzügyi esztendő során.

A történet legnagyobb érdekessége egyébiránt az, hogy a Take Two korábban még soha nem beszélt hivatalosan a Borderlands 3-ról, csak a Gearbox utalt rá párszor elég egyértelműen, vagyis a fenti sorok egyfajta formális megerősítésként is értelmezhetők.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Kár is erről még beszélni, hol van még 2020?

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Mondjuk ez épp egy olyan játék amit nagyon nem várok. Rühellem a Borderlandst.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaiPet profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljaNight87 profiljabekdaniel profiljagery1113 profilja