Legkésőbb jövőre egy új Bioshock-játékot kapunk?

2019. január 03.
2.3291
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szépen megnyitotta varázsgömbjét a világ előtt a nem túl megbízható Michael Pachter, az egyik legismertebb játékipari elemző, aki a GamesIndustry hasábjain több érdekes dolgot is elárult a jövőről, így például egy új Bioshock-játékról is.

Merthogy a spekuláns egészen biztos abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban a Rockstar is újra aktivizálni fogja magát, ezáltal a szerinte biztosra vehető, legkésőbb 2020-ban leleplezésre kerülő új Bioshock-játék mellett egy Rockstar játék is érkezik - ez pedig talán a GTA VI lehet, bár ezt csak mi mondjuk.

Az tehát még korántsem biztos, hogy jövőre megjelenik bármelyik is, de Pachter szerint legalább a hivatalos bejelentésig eljutunk az új Bioshock projekttel, amit Project Parkside munkacímmel állítólag még mindig a Hangar 13 emberei készítenek.
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 5 napja

Szerintem az lesz a menet, hogy nagyjából ez év vége felé bejelentik a RDR2-t pc-re, ami aztán hamarosan, 2020 elején jönni is fog. Szintén ez év végén, talán 2020 elején bejelentik az új GTA-t, ami 2021 szeptember-október környékén érkezik meg.

Egy új Bioshock-nak nagyon örülnék, bár bevallom, az Infinite-hez még mindig nem vettem meg a kiegészítőket. Legutóbb túl drágának ítéltem, azóta meg nem is nagyon néztem, pedig ugye visszavisz a történet Rapture-ba.

válasz erre

Marduk

9 hónapja, 5 napja

Eddig játszódott víz alatt, az égben, most vajon a föld alatt? Kár, hogy 2020-ig kell ezzel várni.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 6 napja

Nem lenne rossz, bár a második rész nem nyűgözött le túlságosan.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja