Legion Towerekkel bővít a Lenovo

2017. augusztus 24.
3.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Lenovo hosszú ideje az egyik legnagyobb márkának számít a játékosoknak szánt hordozható számítógépek piacán, mostanság pedig elkezdtek az asztali gépek és a kiegészítők terén is ráerősíteni.
 

Többek között ennek köszönhetjük azt, hogy az idei Gamescom alkalmával ők is készültek néhány újdonsággal, hiszen bemutatkozott a három új taggal operáló Legion Tower széria. A Legion Y920, Y720 és Y520 hármas az Intel és az NVIDIA hardvereire épül így a palettán megtaláljuk a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező GTX 1060-at és a csúcskategóriás GTX 1080-at is.

Legion Towerekkel bővít a Lenovo - 2. kép

Ami furcsa lehet, az a processzorok terén hozott döntés, melynek értelmében a 7.generációs Intel Core i szériára építkeznek, így nem várták meg a 8. generációs asztali újdonságokat. Persze erőből így sem lesz majd hiány, a házak pedig viszonylag visszafogott külsőt kaptak, az olcsóbb megoldások zárt, a drágábbak pedig ablakos változattal érkeznek.

Az új asztali gépek mellett bemutatkozott a 24,5 hüvelykes Full HD panellel rendelkező Y25f monitor is. Az újdonság 144Hz-es képfrissítést és 1ms-os válaszidőt kínál HDR 400 támogatással.
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 3 hónapja és 10 napja

Hú, de vagány monitor, bakker, elviselném.

válasz erre

1000feri

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

királyok

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

Brutális lesz a monitor.
Gépet meg csak a hozzá nem értők vesznek egyben!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja