Leginkább a Halo Infinite kampányáról fogunk hallani a júliusi Xbox eventen

2020. július 10.
1.5081
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Heteken belül megejtik az Xbox eseményt, ahol hallani fogunk first-party címekről az Xbox Series X-hez kapcsolódóan, az pedig eddig borítékolható volt, hogy a 343 ott lesz a Halo Infinite-tel, viszont most arról is árulkodtak, hogy mit láthatunk majd.
 

Bár alapvetően a multiplayer módjai miatt szerettük meg sokan a Halo-játékokat, a kampány is mindig fontos aspektus volt, éppen ezért tudunk neki örülni, hogy a 343 bejelentette, hogy leginkább a kampányra fog koncentrálni a július 23-ai prezentációjuk során, legalábbis a saját szekciójukban - természetesen ez nem fogja elhappolni a többi bemutató elől a figyelmet.

Bár azért nincs kizárva, hogy kapunk egy kis ízelítőt a többjátékos módból, de ha minket kérdeztek, akkor felesleges apellálni rá, lévén a 343 említést sem tesz róla a kapcsolódó Halo Waypointos blogbejegyzésében. Kíváncsian várjuk, mit mutatnak a kampányból!
3 hozzászólás

WickedSick

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

VaPe írta:
Mi másról... Talán még egy kis Forza jöhetne!
Azt hiszem itt valami félre lett értelmezve. Nem az eventen lesz többségben a Halo Infinite, hanem a játék prezentációja fog a kampány köré épülni.

válasz erre

muki

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Édes istenem... Microsoft te...

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mi másról... Talán még egy kis Forza jöhetne!

válasz erre
Halo Infinite
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljazol63 profilja