Leginkább a Game Pass erősítése miatt vásárolta fel a Microsoft a Ninja Theory-t

2018. augusztus 28.
3.4301
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem is az újabb exkluzívokkal való erősítés volt az elsődleges célja a Microsoftnak, amikor felvásárolták a nagyszerű ötleteikről ismert Ninja Theory csapatát - derült ki mindez Matt Booty, a Microsoft Studios vezérének legutóbbi nyilatkozataiból.

Az egykoron PS3-exkluzívként megjelent Heavenly Sword, a DMC Devil May Cry és a Hellblade: Senua's Sacrifice fejlesztőit ugyanis a redmondi óriás elsődlegesen állítólag azért kebelezte be, hogy ezzel is erősíteni tudják a Game Pass kínálatát, ami úgy hangzik, mintha egyetlen játékért gyakorlatilag egy komplett stúdiót felvásároltak volna.

Ez pedig igaz is, de Matt a GamesIndusty csapatának adott interjúban kifejtette, hogy hosszabb távon nyilván komolyabb terveik is vannak a Ninja Theory-val, mert ahogyan ő fogalmazott, a Microsoft jövőbeni üzleti irányvonalába tökéletesen passzol a brigád kreatív hozzáállása, vagyis több új és egyedi játékkal bővíthetik majd a Game Pass kínálatát, amire a jelek szerint páratlanul nagy figyelmet szentelhetnek a redmondiak az elkövetkezendő években.
5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Eladták magukat az ördögnek. Függetlennek kellett volna maradni. Ezek bekorlátozzák őket úgy, hogy több kreatív játékuk nem lesz.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát az kemény! Mindent bevetnek!!!

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Erre nem is gondoltam volna... ja de.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ki gondolta volna...

válasz erre

Hellblade

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egyszerűbb lenne ha eladnák a Sonynak a
Haloforzagearst..

válasz erre
Hellblade: Senua's Sacrifice
7.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Starjumper profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaPajti24 profiljagery1113 profiljakylx profilja