Léghűtéssel érkezhet a következő AMD csúcskártya

2016. március 02.
3.5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD kapcsán idén több fronton is várható komoly frissítés, hiszen a grafikus kártyák mellett a processzorok terén is számíthatunk a teljesen új modellekre, az pedig mindkét területre igaz, hogy a gyártónak bizonyítania kell.

Az Intel és az NVIDIA ugyanis mindkét fronton komoly rivális, a tavalyi felemás frissítés után pedig az AMD-párti játékosok nagyobb figyelmet várnak el a gyártótól. Persze a piaci presztízs okán a legnagyobb figyelmet a csúcsmodellek szokták kapni, ezen a téren pedig tavaly tisztesen helytállt az AMD, idén pedig egy érdekes húzásra szánhatták el magukat.

Egy érdekes "szivárogtatásból" ugyanis több szakértő arra következtet, hogy a léghűtéssel érkezik az AMD Radeon Fury X2, ami kissé meglepő a tavalyi változatra visszatekintve. A két GPU-val érkező újdonság egyébként egy új Falcon Northwest gépben bukkant fel, melyről úgy nyilatkozott az AMD illetékese, hogy a legjobb VR fejlesztő gép a piacon. A képen látható kártya rövidebb, mint az R9 390X, így akár R9 380X is zakatolhat a dobozban, de arra nem mondaná a cég illetékese, hogy VR-hoz készült, így jutott el több szakértő a léghűtéses csúcsmodellhez.
3 hozzászólás

kpal

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Árban versenyképesek akarnak lenni máshogy nem lehet olcsón legyártani .

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez nekem így visszalépésnek tűnik, de ők tudják, mivel lehet versenyben maradni...

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

A léghűtés gyakorlatilag annyit jelent, hogy ventillátorok hűtik, mint majdnem az összes kártyát, nem?

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaVis Major profiljaLaci721 profiljaleventecos profiljaBvektor profiljamarco profiljaMarduk profilja