Legfeljebb két hónap választ el minket a To the Moon Steames megjelenésétől

2012. április 19.
1.3631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy elszabadult Twitter bejegyzésnek köszönhetően Kan Gao-tól, a To the Moon zenéinek megalkotójától megtudtuk, hogy a játék olyannyira előrehaladott fejlesztési stádiumban van, hogy legalább egy, de legfeljebb két hónap múlva már biztosan felkerülhet a Steam kínálatába.

A rendkívül érdekes indie projekt a korábbi információk szerint már november elsején megjelent volna a Valve digitális disztribúcióján, de a készítők különféle nem várt problémákba ütköztek a fejlesztés során.

A To the Moonra egyébiránt megéri majd várni, hiszen egy rendkívül érdekes kalandjáték és szerepjáték hibrid lesz, amelyben két főhősünk is lesz, két igazi tudós, akik egy halott ember elméjében fognak hatalmas utazást tenni azért, hogy emlékei segítségével megadják számára az esélyt arra, hogy ismét élhessen.

Ha valamire, erre a koncepcióra valóban megéri várni, a Freebird Games pedig reméljük, hogy valóban képes lesz két hónapon belül leszállítani az alkotást, amelyet 12 dollár ellenében tudunk majd megvásárolni a Steamről.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 15 napja

Nem a grafikájával fog hódítani...

válasz erre
To the Moon
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt