Legfeljebb 10 órányi rettegés vár ránk a Layers of Fear 2-ben

2019. április 03.
6.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb fontos részletről hullt le a lepel a Layers of Fear 2 kapcsán, az év egyik legjobban várt horrorjáról ugyanis a Bloober Team és a Gun Media munkatársai bejelentették, hogy milyen hosszú játékidővel is kecsegtet.
Advertisement

Mint kiderült, a 2016-os Layers of Fear folytatása nem viszi túlzásba az ijesztgetést, azonban egy megfelelően tömény 9-10 órás játékidő vár benne ránk, ami egy sztoriközpontú horror esetén éppen ideálisnak tekinthető - pláne a tiszta alsógatyáink számát figyelembe véve.

Nem mellesleg pedig jelentős előrelépés, hiszen az első részben megismert festő megtébolyodását 3 óra alatt is átélhettük, így a folytatásban szerepet kapott színész hasonlóan beteg kalandozása legalább háromszor olyan tartalmasnak ígérkezik.
Layers of Fear 2 kapcsán, az év egyik legjobban várt horrorjáról ugyanis a Bloober Team és a Gun Media munkatársai bejelentették, hogy milyen hosszú játékidővel is kecsegtet.'>
2 hozzászólás

Tommy

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Na akkor egy újabb játék amiért nem adok pénzt. Menjenek már a francba.

válasz erre

Marduk

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ha úgy építik fel, mint az előzőt, akkor kb. ismét 3 óra alatt végigpörgethető az egész. Az elsőben is volt 3 féle befejezés, amihez 3 külön végigjátszás kellett, tehát 3x3=9 óra játékidőt garantált.

válasz erre
Layers of Fear 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaManiac profilja