Legendás új évet kíván karácsonyi üdvözlőjében a Nintendo

2016. december 16.
4.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo egy egészen szívhez szóló weboldallal, illetve egy azon megtalálható videóval kíván az idei esztendőben minden rajongójának békés és boldog karácsony mellett legendás új esztendőt 2017-re.

Aki ismeri a japánok terveit, az bizonyára rögtön levágta, hogy a jó kívánság hátterében a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című videojáték áll, amely a Nintendo Switch mellett alapjaiban határozza majd meg a japánok jövő esztendőjét.

Éppen emiatt a karácsonyi jó kívánságot tartalmazó videóban is magát Linket vehetjük szemügyre, aki pajzsdeszkázik egyet a The Legend of Zelda: Breath of the Wild csodálatos világában, ami természetesen nem csak egy karácsonyi fícsőr lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Szuper videó lett!

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

Kedves gesztus tőlük, hogy köszöntik a játékosokat. Azt hiszem az elkövetkezendő napokban még jópár ilyen videót és képet kapunk majd.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ez nagyon aranyos!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Tegnap néztem fél óra gameplay-t ebből a Zeldából, rohadt jó lesz. Ha nem is túl szép (igen pici a látótávolság a Wii U verzióban, így sok a mosott rész, meg úgy alapból se túl élesek a textúrák), de nagyon össze van rakva, igazi nextgen Zelda. Switch se lesz a legerősebb konzol, de a Wii U-t leveri, szóval ott szebb lesz a játék. Szőrösszívű tesztereknél 9 pontos játék.

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaHellblade profilja