Legendary shotok

2008. augusztus 09.
2.0261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az utóbbi időben a Legendary körül tevékenykedő marketing gépezet is nagyobb fordulatszámra kapcsolt.

Ennek kiváltó oka a játék két hónapon belüli megjelenése (pontos dátum: szeptember 30.), és eredménye az a számos matéria, amelyet megcsodálhatunk/meghallgathatunk, és amelyekből jónéhányat be is mutattunk Nektek. Íme az újabb adag, amely hét, azaz 7 darab képből áll. A screenshotok megfelelően hozzák az eddigiekben megtapasztalt hangulatot, amelynek alappillérei a sötét tónusú színek ipari mennyiségű felhasználása és az aranyos állatkák hangsúlyos szerepeltetése.

Nem csoda hát, hogy a játékvilág visszafojtott lélegzettel várja a kaliforniai Spark Unlimited második dobását, amelynek minden esélye meg van arra, hogy lepipálja az első alkotásukat, a röhejes minőségű Turning Point: Fall of Libertyt.

A Legendaryban egy mestertolvaj bőrébe bújhatunk bele, aki kinyitja Pandora dobozát, és ezzel mindenféle csúnyaságot (lásd képek) szabadít New York városára. A játék folyamán célunk, hogy kijavítsuk hibánkat, és visszazavarjuk a szörnyeket oda, ahová valók. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy durvábbnál durvább fegyverekkel fogunk gigantikusabbnál gigantikusabb lényeket lelövöldözni. Jó mókának tűnik, remélhetőleg a végleges változat hozza a várt minőséget.

Legendary shotok - 2. kép


Legendary shotok - 3. kép


Legendary shotok - 4. kép


Legendary shotok - 5. kép


Legendary shotok - 6. kép


Legendary shotok - 7. kép

Legendary körül tevékenykedő marketing gépezet is nagyobb fordulatszámra kapcsolt.'>
nincs még hozzászólás

Legendary
7.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja