Legalább három új AAA címen dolgozik a Harmonix

2012. június 15.
1.4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A zenei játékairól elhíresült fejlesztőcsapat az elkövetkezőkben alaposan a "húrok közé csap" - ha élhetek az idevágó kifejezéssel -, ugyanis nem egy, mindjárt "három vagy több" új IP-t is hegesztenek a hátsó kertben, némelyik ráadásul úgy fest, nem az a hagyományos Harmonix játék lesz, amire számítanánk...

Az amerikai stúdió saját podcastjében tette közzé, hogy tarsolyukban akad néhány új cím, köztük olyanok is, amelyekkel - mint azt John Drake, a Harmonix márkamenedzsere és kommunikációs igazgatója mondta - "megmagyarázzák az univerzumot", mint olyat.

"Némelyik zenés játék. Némelyik azonban nem ritmikus akciójáték. Akadnak köztük merőben új dolgok, amikbe szívünket lelkünket belefektettük itt a Harmonixnál. Némelyik pedig olyasmi, amivel az univerzumot magyarázzuk meg."

A szóban forgó, egyelőre homály födte produktumok nem a Rock Band vagy a Dance Central címet viselik, s bár Drake megjegyezte, hogy akár még "több ilyenen is dolgozhatnak" az elkövetkezőkben, mindazonáltal nem győzte hangsúlyozni, hogy nem létező címekről van szó, sokkal inkább "új, őrült dolgokról".
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 4 napja

A zenés játékok szerintem messze vannak az aaa-tól...

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 4 napja

Jajj ezek a zenés ****ok...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTotosama profiljaManiac profilja