Legalább öt korábbi csatatér visszatér a Call of Duty: Black Ops 4-ben

2018. június 08.
4.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban lezajlott a Call of Duty: Black Ops 4 korábban beígért legújabb live streamje, aminek részeként az Activision és a Treyarch bejelentettek néhány érdekességet, noha összességében az előadás teljesen érdektelen volt.

Az alábbiakban általatok is visszanézhető közel 40 perces szösszenet során ugyanis hiába vártunk újabb gameplay felvételeket, semmi ilyesmivel nem szolgáltak nekünk a készítők.

Friss részletek nélkül azonban így sem maradtunk, ezáltal kiderült, hogy legalább öt korábbi csatatér feldolgozott változata térhet vissza a Call of Duty: Black Ops 4-ben, melyek között az első Black Ops-ból ismert Jungle, Summit és Firing Range mellett a Black Ops 2-ben látott Slums került kiválasztásra, de természetesen a már korábban rebesgetett Nuketown sem marad ki a buliból.

A fejlesztők lerántották a leplet továbbá egy új pályáról is, melyet Frequency név alatt egy aprócska és kaotikus helyszínként írtak le, néhány pillanat erejéig pedig meg is mutattak a felvételen, de normális keretek között, avagy a gyakorlatban csak az E3 expón találkozhatunk vele.

Call of Duty: Black Ops 4 korábban beígért legújabb live streamje, aminek részeként az Activision és a Treyarch bejelentettek néhány érdekességet, noha összességében az előadás teljesen érdektelen volt.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Annak mondjuk örülök hogy jönnek a felújított, jól be vált pályák. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Na majd este megnézem. Elolvastam hátha van valami érdekes, de ezek szerint semmi.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja