Legalább három szezont kap a Hitman

2016. augusztus 08.
3.0831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált a Twitteren az IO Interactive csapata, akik bár korábban szóba sem hoztak olyasmit, hogy a Hitman részeként szezonok várnak majd ránk, nemrégiben azonban kiderült, hogy rögtön hármat is szeretnének megvalósítani a játékhoz.

Egy rajongó ugyanis az említett közösségi portálon nyíltan rákérdezett a készítőknél, hogy vannak-e már terveik a Hitman második szezonjával kapcsolatban, mire megdöbbentő válasz érkezett a hivatalos csatornáról, amely így hangzott: "Természetesen, a tervünk, hogy három évad legyen. Habár egyelőre még a második szezon sem került megerősítésre."

Úgy tűnik tehát, hogy túl korai volt még a tartalom tekintetében temetni a Hitman-t, amelyhez sokkal több kaland érkezik, mint amiről korábban álmodni mertünk.


Hitman részeként szezonok várnak majd ránk, nemrégiben azonban kiderült, hogy rögtön hármat is szeretnének megvalósítani a játékhoz.'>
4 hozzászólás

de.akos

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Még a végén én is befizetek magamnak egy körre vele kacsintó smiley Nagyon tetszik hogy folyamatosan bővítik! Ráadásul az ilyen lopakodósjátékok a kedvenceim mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

*évad (bocsánat... röhögő smiley)

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Legalább nem terelték a szót és elismerték mik a tervek.

válasz erre

kpal

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

ez megeri az arat legalabb.

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja