Legalább 5 millió dollárba került a főhős újragondolása a Sonic mozifilmben

2019. november 20.
5.7221
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak komoly költségekkel számolhatnak a Sonic mozifilm készítői, amiért a rajongók fellázadtak a kék sündisznó megjelenése ellen, lévén az alkotók beadták a derekukat és újragondolták a karaktert, csakhogy ennek bizony óriási költségei voltak.

Olyannyira, hogy a legújabb beszámolók szerint a film teljes büdzséje 35 millió dollárra növekedett vele, vagyis legalább 5 millióba került a Paramountnak az, hogy Sonic méltó megjelenést kaphatott a korábbi lecsúszott külleme helyett.

Az IndieWire beszámolói szerint a helyzet rosszabb is lehetett volna, ha később bukik ki a dolog, hiszen a film vizuális effektjeinek a többsége még nem volt készen, amikor elindult az újradizájnolás, így az 5 milliós extra költségek elhanyagolhatók lesznek, ha a filmet végül megkedvelik a rajongók, és sikert arat a mozik kasszájánál.
5 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 1 napja

Nekem az az érzésem, hogy csak az ingyen reklámot generálják. Szerintem már rég kész volt a film, így, ahogy most látjuk, de csináltak pár perc jelenetet, ahol ****ul néz ki a figura. Tudták, hogy felzúdulás lesz és ez hír. Ha mégsem lett volna, akkor később bedobják hírként, hogy úgy döntöttek, új, hűbb külsőt adnak Sonicnak. Win-win helyzet a számukra.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 1 napja

Hát ha tudták volna hogyan néz ki a Sonic akkor lehet ezt az összeget megspórolták volna.

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 2 napja

Még így jártak a legjobban.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 2 napja

Ez a pénz zsebpénz egy mozifilmnél.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 napja

Az még nem is olyan sok, de megérte.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaBvektor profiljamarco profilja