Legacy Of Kain és Pandemonium: Érkeznek a PlayStation Store-ra?

2008. március 21.
2.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azok, akik régi motorosok már a konzolos témában, bizonyára hétről-hétre kíváncsian fürkészik az aktuális gépezetek, állandóan frissülő retro kínálatát.

Szerencsére mindhárom konzolóriás kínál régebbi gyöngyszemeket letöltésre, így senki sem marad le a régi, nosztalgia érzésekkel elárasztó anyagokról. A PlayStation Store, az Xbox Live és a Virtual Console választéka rohamosan gyarapodik és néha azt sem tudjuk, hogy melyik után kapjunk.

Az amerikában tevékenykedő ESRB korhatár besorolásokkal foglalkozó hivatala a minap értékelt két újabb patinás címet a PlayStation Store számára, melyek nyilvanvaló, hogy belátható időn belül az online piacon landolnak. A Pandemonium és a Blood Omen: Legacy Of Kain estek át a szükségszerű procedúrán. A régi PlayStation fanok bizonyára ismerik a két rangos címet és örömmel fogadják, szólítják magukhoz, ezen klasszikusnak számító címeket.

A Pandemonium volt talán az egyik első 2.5 dimenziós platform anyag a piacon, amely számos további fejlesztőt ihletett meg a későbbiekben. Egy nagyon kellemes jump'n'run móka vár azokra, akik elmerülnek a Pandemonium különleges világában. Leginkább talán a szintén ebben a korszakban napvilágott látott Klonoa-hoz hasonlatos.

A Blood Omen: Legacy Of Kain pedig egy harmadik szemszögű, horror kalandozás a light-osabb fajtából. Szintén egy kellemes akció téma, amelyben vámpírokkal és különféle pokolbéli teremtményekkel kell szembeszállnunk kalandozásaink során.

Egyelőre úgy fest, hogy az európai PSN-t nem fogja betámadni a két kiválóság, de szerencsére az amerikai felület is könnyen elérhetővé válik azok számára, akik érdeklődnek a tartalma iránt. További informácikkal nem rendelkezünk, de annyi bizonyos, hogy nem váratnak már sokáig magukra.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja