Left 4 Dead: Ingyenesen tölthető a demó Steam-ről!

2008. november 11.
7.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan most törik össze monitoraikat vagy csapkodják az asztalhoz egereiket, hiszen eljött a várva várt pillanat, megérkezett a Left 4 Dead ingyenes demója, ami egyenlőre még csak Steam-en elérhető, de teljesen bérmentve.

Kérnék mindenkit, hogy nyugodjon meg, mindenkinek jut a demóból, korlátlanul áll bárki rendelkezésére. Egyenlőre, mivel csak Steam-en lehet hozzájutni, egyetlen bökkenője van a dolognak, az pedig az, hogy regisztrálni kell magunkat a rendszerbe és létrehozni egy Steam fiókot, aminek költségei szintén nincsenek. Ha ettől nem megy el a kedved, akkor már indulhatsz is megküzdeni a sávszélességért, majd belefeledkezni a játékba!

A lustábbak kedvéért azért elmondanám, hogy mivel Steam-en már ingyenes, szinte biztos, hogy holnap, de legkésőbb holnap után valószínűleg több legális oldalon is feltűnik, ahol nem kell regisztrálnunk sem. Szóval a türelmesebbek várjanak, a lázadó bagázs pedig rohamozza meg a Steam rendszerét, hogy kipróbálhassák a négy fejezet legelső felvonását. Fegyvereket előkészíteni, internetet izzítani, kezdődhet a móka és a zombiaprítás, egyenlőre még határokkal, de november 18-tól korlátlanul.

8 hozzászólás

Vendég

10 éve, 6 hónapja és 24 napja

Shade

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

Vendég írta:
nekem egész játék megvan fullon már csak nincs steam em hozzá haver nem hozta át hozá meg ijesmi-.-+
A telepítő lemezén rajta van a steam, sőt fel is telepíti neked me nélküle nem megy. De ha haverod adta az nem fog működni, egy gépen lehet csak aktiválni.

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

nekem egész játék megvan fullon már csak nincs steam em hozzá haver nem hozta át hozá meg ijesmi-.-+

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

NEM IS LHET LETÖLTENI!!! PEDIG NEKE MEGVAN A STEAM!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

jó lenne a játék csak hogy és hol kell letőlteni? jó lenne ha valaki meg addná a választ

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nekem csak az 1 van nagyos jó de én xboxon nyomom.De tervezem a 2 rész vetelét is.De vannak más játékok amit most jobban szeretnék:mw2,assasints 2.

válasz erre

Yoyo

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Tegnap megjelent Boxra is, kiprobaltam par haverral, nagyon igeretes. Bar a grafika nem eppen a legjobb, de a hangulat nagyon ott van. Erdemes normalnal nehezebb szinten nekikezdeni, mert akkor nem er veget a demo olyan hamar. Ja, es akarhanyszor jatszod ki a demot, mindig mashonnan jon a zombihadsereg nekem bejott.

válasz erre

Lac

12 éve, 10 hónapja és 19 napja

Szedés folyamatban.

válasz erre
Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt