Left 4 Dead: A héten érkezne a Crash Course DLC?

2009. szeptember 07.
1.5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mielőtt belekezdenénk a hír apropójának kitárgyalásába, szögezzük le, hogy a címben a kérdőjel nem véletlenül kapott helyet.

Nem történt ugyanis semmilyen hivatalos bejelentés a legújabb (de reméljük, hogy nem utolsó) Left 4 Dead DLC érkezéséről, legalábbis így utólag szemlélve az eseményeket, semmiképpen sem. A sztori ott kezdődik, hogy egy hivatalosnak vélt Twitter bejegyzés után a fél világ úgy értesült a Crash Course DLC-ről, hogy még ezen a héten csütörtökön megérkezik a fanatikusokhoz.

A folytatás viszont egy kissé felemásan alakult, lévén kiderült, hogy a hivatalosnak hitt bejegyzés egyáltalán nem származott illetékestől, mivel az a Twitter csatorna, ahol megjelent a beírás, nem a Valve kezében van. Így tehát egyelőre csak találgatás a Crash Course DLC érkezése, amely egyébiránt a mostani hét csütörtökét, azaz szeptember 10-ét emelte ki.

Mindemellett történjen bármi is, az biztos, hogy a Left 4 Dead legújabb letölthető tartalma még szeptemberben megérkezik, ez pedig teljesen hivatalos információ, mint ahogyan az is, hogy a kiegészítés egy új sztorit ad hozzá az alapjátékhoz, amely a No Mercy és a Death Toll kampány összekapcsolásául fog szolgálni. A Crash Coruse mindemellett új küldetéseket és pályákat is kapni fog, természetesen a méltán népszerű Survival mód is, érkezése pedig PC-re és Xbox 360-ra várható, utóbbi tábornak 560 pontért, míg a PC-seknek teljesen ingyen. A kérdés pedig továbbra is az, hogy mikor, csütörtökig ugyanis még van idő, és semmi sem lehetetlen.
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja