Left 4 Dead 2: Nem az utolsó rész...

2009. október 14.
1.9881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Left 4 Dead 2-t számtalan oldalról próbálták bojkottálni, lelkes, sőt túlbuzgó játékosok firkantottak alá petíciókat annak érdekében, hogy a produkció végül ne jelenjen meg, helyette a Valve koncentráljon az első epizód további támogatására.

Mint az többnyire lenni szokott, a csapat ügyet sem vetett a negatív visszhangra és elkészítette a november közepén megjelenő művet, sőt, már a harmadik iteráción gondolkodnak, engedi sejtetni a stúdió főnökének, Gabe Newell-nek legújabb Twitter bejegyzése.

Persze a bejelentéstől ez még igencsak messze áll, Gabe elcsiripelte, hogy talán egy napon megpihenhet végre és akkor elindíthatja a Left 4 Dead 3 fejlesztési munkálatait. A Valve több ízben is elutasította a PlayStation 3-at, mint megcélzott platformot, így a Sony gépével sem az első, sem pedig a második epizód készítésekor nem dolgoztak. A Left 4 Dead széria az Xbox 360-asok és a PC-sek kiváltsága maradt.

Left 4 Dead 2: Nem az utolsó rész... - 2. kép

Gabe Newell Twitter
Left 4 Dead 2-t számtalan oldalról próbálták bojkottálni, lelkes, sőt túlbuzgó játékosok firkantottak alá petíciókat annak érdekében, hogy a produkció végül ne jelenjen meg, helyette a Valve koncentráljon az első epizód további támogatására.'>
1 hozzászólás

WickedSick

5 éve, 7 hónapja és 25 napja

Én még mindig várok

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja