Left 4 Dead 2: Csak az előrendelők kiváltsága lesz a demó

2009. szeptember 24.
1.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túl szép is lett volna, ha igaz, a Valve a mai napon megcáfolta azt a hivatalos információt, amit ugyan ők maguk adtak közzé, de a lelkes újságíróknak sikerült nem elolvasniuk a bejelentéshez csatolt apró betűs részt, aminek hála ma korrigálásra szorul tegnapi hírünk.

A módosítás ugyan az alapszituáción nem változtat, október 27-én valóban érkezni fog demó a Left 4 Dead második epizódjához, azonban csak és kizárólag azok kiváltsága lesz, akik előrendelik a játékot. Ezt sikerült a Valve csapatának bejelentenie a ma délelőtti órákban, a Tokyo Game Show keretein belül.

Örülünk-e vagy sem, az bizony most nem kérdés, hiszen a válasz egyértelmű nem, lévén a Left 4 Dead 2 körül szép kis botrány kerekedett ki a bejelentést követően, amely ugyan már teljesen felszívódott, hatását mégis érezni, hiszen a rajongók többsége elbizonytalanodott. A média és az újságírók ugyanis állíthatnak amit akarnak, a kezdetben kialakult és az ezrek által elhitt negatív élményt csak és kizárólag egy demó tudná eloszlatni az emberekkel, ez viszont csak azoknak fog járni, akik biztosan meg is veszik a játékot.

A döntés tehát mindenképpen negatív volt a Valve brigádjától, és reméljük, hogy ha nem is ebben az időpontban, de legalább a megjelenést követően kihoznak egy kipróbálható verziót mindenki számára játékukhoz, hiszen az egyértelműen segítene az embereknek a döntésben. Mindenesetre arra jó volt a mai napon megtörtént bejelentés, hogy legalább megtudtuk, PC és Xbox 360 verzió is készül a demóból, amely egyes meg nem erősített források szerint november elején mindenki számára elérhető lesz, de mivel a Valve ezt nem erősítette meg, maradjunk a jelenlegi koncepciónál.

1 hozzászólás

Lac

15 éve, 9 hónapja és 27 napja

Szóval, úgy áll a dolog, hogy az emberek kipróbálják a demót, ami alapján dönthetnek, hogy megveszik-e vagy nem a teljes játékot. Most viszont azoknak lesz csak lehetőségük kipróbálni a játékot, akik előrendelik, tehát biztosan megveszik azt... Tisztelt Valve! Elmentek ti a jó...

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja