Left 4 Dead 2: Az első képek

2009. június 02.
9.1931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Left 4 Dead második epizódja a tegnap esti órákban került hivatalos bejelentésre, sőt, még a debütáló videóját is megkapta, sok információt viszont nem hintettek el róla az illetékesek, csak egy megjelenési dátumot, amely november 17.

napjára esett. Sokkal több újdonságot sajnos ma sem tudtunk meg a játékról, ami biztos, hogy új karakterek és egy vadonatúj kampány fog várni ránk (mi természetes), viszont néhány képpel az illetékesek most megfejelték a bejelentést, hogy a rajongóknak legyen min csemegézniük.

Az E3 további napjain reméljük még lerántják a leplet a játék apróságairól, azonban ha most nem, akkor a rajongóknak jó hír, hogy a PCGamer magazin következő számában a címlap mellett egy exkluzív előzetes is meg fog jelenni az alkotásról, szóval akkor biztosan mindent megtudunk róla. Érkezik PC-re és Xbox 360-ra, november 17.-én, most pedig nézzük meg együtt az E3-ról kiszivárgott néhány képet.


Left 4 Dead 2: Az első képek - 2. kép


Left 4 Dead 2: Az első képek - 3. kép


Left 4 Dead 2: Az első képek - 4. kép


Left 4 Dead 2: Az első képek - 5. kép

3 hozzászólás

Maniac

16 éve, 1 hónapja és 9 napja

A Valve ugyebár...mosolygó smiley Ha lenne időm én is tolnám, de majd valamikor, egyelőre csak egy "végigjátszásnál" tartok.mosolygó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 1 hónapja és 9 napja

Én is máig tolom, pedig a megjelenéstől kezdtemröhögő smiley

válasz erre

Blindman

16 éve, 1 hónapja és 9 napja

Jajj ez egy ultrakirály game!!Nov-17? Nincs is olyan messze!Addig végigmegyek az első részen k.b.egymilliónyolcszázhuszonhétezerötszáztizenkettedszer...
(és még mindíg nem untam meg)röhögő smiley

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja