Left 4 Dead 2: 40%-kal gyorsabban fut a cenzúrázott változat

2009. november 08.
3.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A héten a tömegek számára is elérhetővé vált a Valve ellentmondásos zombivadász játékának, a Left 4 Dead 2-nek a demója.

A világ véres jeleneteket helyén kezelni tudó része megkapta a vörös nedűvel alaposan meghintett vágatlan változatot, míg az olyan országoknak, mint Németország és Ausztrália, csak az átszerkesztett, báránylelkű kiadás jutott. A PC Games Hardware mérései alapján azonban nem is olyan biztos, hogy rosszul jártak, ugyanis kiderült, hogy a vágott anyag 40%-kal sebesebben szárnyal ugyanazon a konfiguráción vérbő társánál. Ezt pedig nem kell magyarázni, mit is jelenthet.

A srácok a The Parish kampány második pályájából ragadtak ki egy 60 másodperces szakaszt, amelyen elvégezték a teszteket mind az uncut, mind a cenzúrázott demóval. Egy Radeon HD5870-nel hajtották meg a játékot, amelyet 1680*1050-es felbontásban, maximális grafikai részletességgel futtattak. A processzorból kettő is akadt a helyszínen, egy kétmagos E6600 és egy négymagos Q6600. Mindkettő esetében a fentebb közölt, körülbelüli 40%-os eltérést figyelték meg a kevésbé erőszakos demó javára. Ez nem kis teljesítménybeli különbség, és ezt alaposan ki is használhatják a vágott verzió tulajdonosai a vágatlant birtoklókkal szemben a multiplayer menetek során. Szerencsére az utóbbi játékosoknak is lehetőségük van alacsonyabbra állítani a vérengzés fokát a beépített konzol segítségével.
Left 4 Dead 2-nek a demója.'>
3 hozzászólás

Dru

15 éve, 8 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
Mi az a cenzúrázott változat?
Szinte 0 fröcsögő vér, nincsenek leszakadó testrészek és a hullák is eltűnnek a földről.

Lac: Bár nem értek hozzá nagyon, de szerintem meg pont ezek az apróságok zabálják el az erőforrások nagy részét. Egy karaktermodellt relatíve kevés poligonból is össze lehet rakni úgy, hogy jól nézzen ki. De ha már azt is számolnia kell a procinak, hogy pontosan hol találták el, onnan fröcsögjön valami szósz, meg választódjon le a testrész és "éljen külön életet", az már nagyobb kraftot igényel. Ráadásul a hullák meg is maradnak a földön, ami szintén erőforrás.

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 10 napja

Mi az a cenzúrázott változat?

válasz erre

Lac

15 éve, 8 hónapja és 10 napja

Na most röviden fogalmazok: he? Annyira nem lehet brutális, annyival nem lehet több ilyen elem a vágatlan verzióban, hogy ilyes sebességkülönbség legyen a kettő köztmeglepett smiley

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja