Lefejezett iPod-klón

2005. december 22.
2.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A nem mindennapi nevű tajvani Digital Cowboy cég olyan iPod-klónt adott ki, mely szinte semmit sem tud, ám igen olcsó, és úgy néz ki, mintha lefejeznénk az Apple zenelejátszóját.

A Digital Cowboy terméke igazi iskolapéldája annak, hogyan próbálhatjuk meg kifacsarni valaki szellemi tőkéjét a lehető legigénytelenebb módon. A termék már nevével ellenszenvet kelt, az eladótól egyszerűen egy DCT-SDMP3/U-t kell kérnünk, ha felkeltette érdeklődésünket.

Az eredetiség kérdéséről csupán annyit, hogy a szintén tajvani Elelux cég már próbálkozott hasonló modellel. A készülék semmilyen kijelzővel nem rendelkezik, és a számok között is csak sorban haladhatunk. Az iPod érzékelős tárcsájához hasonló kezelőszerv valójában scroll funkcióra alkalmatlan, csupán öt kapcsoló. Akészülék nem tartalmaz semmilyen beépített memóriát, memóriakártya pedig nem jár hozzá. A vásárlás után közvetlenül semmire sem használható berendezéshez azonnal SD kártyát kell venni, de óvatosan, mivel 512 MB-nál többet nem képes kezelni. A készülék egyetlen csatlakoztatási lehetősége egy USB port, természetesen csak 1,1-es változatban. Amiben a DCT-SDMP3/U jeleskedik, az a súly, 26 gramm, és az ár, mindössze 25 dollár.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljafighterlaci profiljaXelosz profilja