Leépítés volt a Warner Bros Seattle stúdióban

2012. július 27.
1.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalossá váltak azok a néhány órával ezelőtt felmerült szóbeszédek, amelyek a Warner Bros Seattle stúdióval kapcsoltban merültek fel, miszerint a csapat berkein belül igencsak komoly leépítések realizálódtak az elmúlt hetekben.

Mint kiderült, a Gotham City Impostors (képünkön) és a Guardians of Middle-Earth fejlesztőcsapataként elhíresült brigádot felsőbb utasításra építették le, ám sajnos pontos számokról nem értesültünk, így arról sem, hogy mennyien voltak és mennyien maradtak a Seattle városában megtalálható csapatban.

Arra azonban mérget vehetünk, hogy rövid időn belül ez már a második leépítés volt a srácok esetében, hiszen tavaly novemberben is elbocsájtottak néhány fejlesztőt, ám a Warner valamiért akkor sem beszélt nekünk pontos adatokról.

A Warner Bros Seattle egyébiránt ezekben a percekben egy ismert projekten dolgozik, méghozzá a Lord of the Rings: Guardians of Middle-Earth-ön, ám azt nem tudjuk, hogy a történések mennyiben befolyásolják, ha befolyásolják egyáltalán a játék fejlesztését.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja

Szomorúszomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja

Nem jó.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja