Meditációs játék Kinect-re: Leela

2011. július 31.
2.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Igen, jól látjátok, a THQ megállapodást kötött Deepak Chopra-val, a sokak által elismert (mások által pedig kritizált) spirituális tanítóval és guruval, közös játékok elkészítésére.

Az első közös termékük a Leela névre hallgató játék, amit 500 különböző prototípus közül választottak ki. A Leela inkább meditációs gyakorlat, mint játék, Chopra elmondása szerint azért akarta megalkotni, mert a videojátékok "felgyorsítják az idegrendszer fejlődését és a biológiai evolúciót", már ha a kommunikációra és a gyakorlásra irányulnak.

A játékban hét interaktív gyakorlat lesz, ami a hét csakrára irányul. Irányított meditáció közben a Kinect ellenőrzi a játékos légzését, miközben egy nyugodt hangú oktatótól kapunk utasításokat. A játék november 8-án jelenik meg az Egyesült Államokban Kinect-re és Wii-re. Hát ööö... mik vannak!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

gymtonic74

9 éve, 8 hónapja és 12 napja

Csak el ne aludjon az ember kozben. Egyebkent meg mitol meditacios ez? Annak epp az a lenyege, hogy befele fordulunk, nem reagalunk a kulso ingerekre. A kulso vizualitas nem jatszik szerepet. Itt meg a kinect elott kell idegbeteg modja rangatozni.

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 10 napja

Jó nagy marhaság, de egyébként tök érdekes

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 10 napja

aztaaaa

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTotosama profiljadarkomen profilja