LED-es változatban is kapható lett a Razer Goliathus gamer egérpad

2018. március 28.
6.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb különleges változatban jelent meg a Razer egyik legkedveltebb, az epsortolók körében is gyakran használt gamer egérpadja, mely Razer Goliathus Chroma név alatt annyiban különbözik "Chromátlan" társától, hogy LED támogatással büszkélkedhet.
Advertisement

A kedvelt egérpadot - mely csúszásmentes gumifelülettel képes masszívan egy helyben tartani magát - így a játékosok teljes egészében testre szabhatják, ezáltal akár 16,8 millió színből választhatják ki maguknak a legkedveltebb árnyalatot, méghozzá számtalan effekt és fényhatás társaságában.

A gyártó bejelentette mindemellett a Razer Goliathus Chroma Extended változatát, mely a standard kiadás nagyobb méretű változata kifejezetten azoknak dedikálva, akik szeretik a határozott egérmozdulatokat, illetve szeretnék a birtokukban tudni a világ legnagyobb többszínű LED-es egérpadját.

A Razer Goliathus Chroma már elérhető a gyártó online üzletéből 40 eurós árcédulával, a boltok polcaira azonban csak a második negyedévben érkezik - a nagyobb változattal együtt.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 25 napja

Rájöttem én már, hogy miért erőltetik ezeket a ledeket. Hülye biztosra csinálják vele a termékeiket, mert a jelzőfény miatt mindenki megtalálja az egeret, egérpadot, számítógépet, stb.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nagyon menő!
Ebben tetszik a LED-es cucc, de kicsit drága.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nem rossz, tetszik. Csak az árával van mindig problémám. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Uhh ez nagyon dög!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja