LED-es memóriákkal bővít a Geil

2016. október 30.
3.0771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A memóriamodulok piaca nem éppen a legizgalmasabb hardveres terület, legutóbb talán a DDR3-ról DDR4-re történű ugrás indította be igazán a piacot, mostanság pedig a teljesítmény mellett a külsőségekre fókuszálnak a cégek.
 

A Geil neve bizonyára sokak számára ismerős lehet, hiszen itthon is már jó néhány éve találkozhatunk a moduljaikkal, nemrég pedig egy igazán pofás szériát mutattak be. A Geil EVO X DDR4-es modulok ugyanis RGB LED világítással rendelkeznek, méghozzá a felhasználó igényének megfelelően, ami egészen egyedi összhatást kelthet működés közben.

LED-es memóriákkal bővít a Geil - 2. kép

A DDR4-es modulok 8 és 16GB-os csomagokban kerülnek piacra, 3000 és 3200MHz-es változatokban. Magán a modulon találunk egy színváltót, amivel piros, zöld, kék és ezeket variáló opció érhető el, de ha olyan alaplappal rendelkezünk, mely támogatja az RGB LED világítás állítását, akkor a gép többi világító részével teljesen azonos módon is üzemelni tudnak a modulok.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Én örülök annak ha van ram és kész, nem kellene pluszba rá a led.

válasz erre

totyak

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nem nagyon bírom a ledes vackokat, de ezek jól néznek ki így, hogy a ram teljes felső felülete egy ledcsík gyakorlatilag.

válasz erre

muki

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Brutál jól néz ki bár értelme nem sok.

válasz erre

Bvektor

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

A RAM részhez nem nagyon van mit hozzászólni, csak a LEDhez. Nagyon szép (lenne) meg minden, de még mindig nem értem, hogy a gyártók miért képtelenek felfogni, hogy a ha valamilyen világítás van valamin (főleg ha RGB) akkor nem kéne valami tőle teljesen elütő színűt rátenni. Lásd képen kék/zöld LEDhez a piros keret. RGBnél meg illene semleges színűre gyártani a többi részt.

válasz erre

kpal

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Már csak olyan ház kell amiben jól néz ki.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

spitspaz profiljamarco profiljagery1113 profiljadrift3r91 profilja