Lecsapott a Bigben Interactive a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood jogaira

2018. november 22.
9.7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood disztribúciós és kiadói jogai mostantól a Bigben Interactive-ot illetik, ami várható volt, tekintve, hogy a játék fejlesztőit, a Cyanide-ot még májusban felvásárolták.

Természetesen ezentúl is ők fognak ügyködni a projekten, bár most, hogy a Bigben Interactive égisze halad a fejlesztés, kérdéses egyelőre, hogy fog-e valamiben változni a projekt, reméljük csupa pozitív dolog sül ki ebből a felvásárlásból.

Ha minden igaz, akkor 2020-ban jelenhet meg a játék Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, ráadásul már 2017 óta zajlik a fejlesztés, meglátjuk, mennyire kavar be az egészbe egy féltávon történő akvizíció, vélhetőleg hamarosan ez is kiderül.
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood disztribúciós és kiadói jogai mostantól a Bigben Interactive-ot illetik, ami várható volt, tekintve, hogy a játék fejlesztőit, a Cyanide-ot még májusban felvásárolták.'>
3 hozzászólás

Gargameth

5 éve, 9 hónapja és 20 napja

Fura, hogy az Old WoD rendszerét használó Werewolf asztali szerepjátékból csinálnak videojátékot, de ha olyan lesz a hangulata és a narratívája, mint a Vampire: Bloodlines-nak, akkor jöhet mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 9 hónapja és 20 napja

Bigben nem az a hűde tripla A, nem sok jóra számítok. röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 9 hónapja és 20 napja

Kíváncsian várom. Jó a címe. röhögő smiley

válasz erre
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja