Leárazással ünnepli a 25 milliárdodik letöltést a Google Play

2012. szeptember 27.
2.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Jamie Rosenberg, a Google digitális tartalmak részlegének igazgatója a tegnapi napon bejelentette, hogy a 2008 októberében elindított Google Play Store online áruházuk működése újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a letöltött alkalmazások száma immár átlépte a bűvös 25 milliárdos határt.

A jeles alkalomból a Google Play különleges akcióval fogadja a felhasználókat, ugyanis a cég most öt napon keresztül számtalan androidos alkalmazást és tartalmat mindössze 25 centért, vagyis alig 55 forintért tett a virtuális polcokra.

A Google Play ünnepi felhozatalában olyan népszerű fejlesztőcsapatok termékei sorakoznak fel, mint például a Gameloft, az Electronic Arts, a Rovio, a runtastic, valamint a Full Fat, és az már szinte természetesnek vehető, hogy a kínálatban nem csak androidos játékok és alkalmazások vannak feltüntetve, hanem különféle magazinok és albumok közül is kedvünkre válogathatunk.

Az ünnepi akcióban egyébként az olyan nagy sikert aratott szoftverek is részt vesznek, mint például az Angry Brids, az Asphalt 7: Heat, a runtastic PRO, vagy akár az OfficeSuite Pro 6+.

Leárazással ünnepli a 25 milliárdodik letöltést a Google Play - 2. kép

Google Play Store.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 20 napja

nekem ennyit se ér. ott a torrentnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 20 napja

Iszonyat jó akció. 300HUF sem sok értük, de ennyiért... Főleg.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 20 napja

Az nagyon komoly akció!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja