Leálltak az NBA 2K14 szerverei, a játékosok minden eredménye elveszett

2015. április 07.
1.5901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a 2K Games korábban bejelentette már, hogy a közeli jövőben leállítják az NBA 2K14 szervereit, ellenben azt megígérték a játékosoknak, hogy ezzel senkinek sem tűnnek majd el az eddigi eredményei, addigi profiljukat tehát offline formában érhetik majd el.

A kiadó azonban nem tartotta be korábbi ígéretét, így egyrészt az NBA 2K14 szerverei egyrészt múlt héten, különösebb figyelmeztetés nélkül leálltak, másrészt pedig ezzel egyetemben a játékosok összes eddig elért eredményei elvesztek.

A 2K Games egyelőre nem ígért megoldást a problémára, a Polygon munkatársainak küldött hivatalos közleményük szerint ugyanis akik korábban nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy online profiljukról lementsék adataikat, és átültessék azt egy offline fiókba, azok elveszítették az utóbbi hónapok kemény munkájával elért eredményeiket.
NBA 2K14 szervereit, ellenben azt megígérték a játékosoknak, hogy ezzel senkinek sem tűnnek majd el az eddigi eredményei, addigi profiljukat tehát offline formában érhetik majd el.'>
4 hozzászólás

zender

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Azért ez elég kemény. Így nem lesz túl nagy bizalom a kiadó felé a jövőben gondolom azoknál akik megjárták... wtf smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Hát ha a felhasználóknak kellett volna megcsinálni, de úgy hogy nem szóltak nekik akkor az megint csak a 2K hibája, de ha tudtak róla a felhasználók akkor meg az ő hibájuk hogy nem csinálták meg.

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja

Lehet, hogy említeni kellett volna a játékosoknak, hogy maguknak kell az offline profilt lementeni, nem fogja a cég automatikusan megcsinálni mindenkinek. Ezek után aki nem csinálja meg, így járt.

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja

nagy pofon ez , pedig én is szeretem ezt.

válasz erre
NBA 2K14
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaBotyi profilja