Leállították a Halo Online tesztelését

2015. december 31.
4.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Végre felcsillant a remény, hogy érkezik egy PC-exkluzív Halo-játék, igaz, először csak Oroszországba, legmerészebb álmaink szerint pedig később akár hozzánk is, ám úgy tűnik, most mégis csalódnunk kell.

Egészen szép reményeket fűztünk a Halo Online-hoz, ám sajnos rossz hírrel szolgáltak a készítők: a játék hivatalos oldalán jelentették be, hogy egyelőre felfüggesztették a teszteléseket, mert a játékkliens sürgős javításokra szorul. A projektet eddig támogató, orosz rajongókat természetesen kárpótolják, pénzvisszatérítéssel vagy beváltható bónuszokkal.

Azért még nem kell teljesen temetnünk a Halo Online ötletét, hiszen bár egyelőre határozatlan időre vonultak vissza az alkotók, megígérték, hogy amint megfelelő állapotba hozták a klienst, újra elérhetővé teszik a játékot.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Most őszintén, olyan nagy valami lett volna ez a játék, aminek alapja konzolon már több éves? Ennyire ne adjuk már le a szintet! Eleve netséges ötlet volt a régiókorlát is, elavult az egész játék és még gondok is vannak vele ezekszerint.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Lehet hogy az a kicsi lángocska ki fog aludni?

válasz erre

kpal

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Nehogy eltűnjenek a ködbe.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ez nem jó hír. Remélem csak a szilveszteri pezsgőzés idejére álltak le vele...

válasz erre
Halo Online
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Paint profiljaiPet profiljaiPet profiljaManiac profiljaiPet profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaszattila profiljaRyutheStaR profilja