Leállítják a New Nintendo 3DS gyártását

2017. július 16.
3.0981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo bejelentette, hogy Japán után Európában is leállítják a New Nintendo 3DS gyártását, ami egy régóta várt hír a cég kapcsán annak fényében, hogy a piacon már megtalálható egy ideje a New Nintnedo 3DS XL.

A Nintendo közleményében kiemelte, hogy döntésük egyelőre a tengerentúli régiókat nem érinti, mint ahogyan természetesen az imént említett nagyobb képernyővel szerelt változat esetében sem kell azzal számolnunk, hogy leállna a gyártás, a kiotói óriás többi gépe marad termelésben.

Hogy mi az oka a történteknek? Ha valakinek nem lenne egyértelmű: a sima New Nintendo 3DS már a kutyának sem kellett, kizárólag akciókkal és speciális bundle csomagokkal lehetett eladni belőle bizonyos mennyiséget.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 11 hónapja és 11 napja

És tényleg hogy hogy még gyártották mikor már rég kint volt a "NEW" verzió plusz az Xl verzió is?
Nem csoda hogy nem vette ezt már senki.

válasz erre

totyak

2 éve, 11 hónapja és 11 napja

Persze, hogy a kutyának sem kell, ha egyszer kiadnak egy ugyanolyan jó hardverű gépet, csak nagyobb kijelzővel. Maguk ássák meg minden egyes kezdő handheld konzoljuk sírját azzal, hogy kiadják a frissített verziót hozzá. Amúgy meg én nem hiszem el, hogy a kutyának sem kellene, csak megfelelő áron kellene adni az XL-hez képest.

válasz erre

Direktor

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

Én azt hittem már rég leállították!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

VaPe írta:
Véget ér egy korszak ezzel.
Nem ért véget egy korszak. A New Nintendo 3DS XL továbbra is gyártásban marad, mint ahogy a hírben is áll. (ugyanaz a hardver nagyobb kijelzővel és akkumulátorral) Plusz hamarosan kapunk 2DS XL-t is. Az eredeti 3DS már két éve nem kapható, de ezek a turbózott ("new") verziók is ugyanazt tudják, csak nyilván jobb minőségben. Tehát a 3DS generáció tovább él és virul.

válasz erre

VaPe

2 éve, 11 hónapja és 12 napja

Véget ér egy korszak ezzel.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja