League of Legends: videón mutatkozik meg az újrakevert Kayle és Morgana

2019. február 18.
4.1701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kayle és Morgana a League of Legends öreg motorosai közé tartoznak, akik már szezonok óta ugyanazt a játékstílust nyújtják, és mivel folyamatosan jönnek az új hősök, így elkerülhetetlen, hogy egy ponton túl elavultnak számítson a játékmechanikájuk.

A Riot is tisztában van ezzel, éppen ezért egy masszív átdolgozásnak vetik alá mindkettejüket, hogy sokkal inkább igazodjon a többi figura nyújtotta játékélményhez, és most meg is mutatták egy rövid videó keretein belül, hogy mire számíthat majd a közönség.

Ami Morganát illeti, neki első blikkre ugyanazon képességei maradtak, csak sokkal látványosabb tálalást kaptak, azonban Kayle-nél már nem ilyen egyszerű a helyzet. Egyelőre nem egyértelmű, hogy miben változott, viszont úgy fest, mintha további offenzív skillekkel ruházták volna fel, legalábbis jóval több módon csapkod a kardjával, mint eddig.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Marduk

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

VaPe írta:
De miért változtatnak a képességeken? Aki felfejleszti az ilyenkor megszívja?
Mind 2 lassan már 10 éves karakter, akik a játék mai standardjeihez képest rettentően elavultak, ezért fejlesztették fel őket.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

De miért változtatnak a képességeken? Aki felfejleszti az ilyenkor megszívja?

válasz erre

Marduk

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Elég kemény upgrade-et kaptak mind a ketten.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaiPet profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljaNight87 profiljabekdaniel profiljagery1113 profilja