League of Legends: végre valahára újradolgozzák Morderkaisert

2019. január 25.
5.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindig lesznek olyan karakterek a League of Legends-ben, akik elavultak lesznek a többiekhez képest, mivel folyamatosan érkeznek a friss újoncok és folyamatosan változik a meta, az egyre komplexebb játékmechanikával bíró hősök pedig hátrébb szorítják a régi veteránokat.

Mordekaiser az egyik ilyen régi motoros, akit most végre valahára újradolgozás alá vet a Riot Games, így egyaránt átdolgozzák a vizuális megjelenését és a játékmechanikáját is.

Mindez egy fejlesztői naplóból derült ki, ahol elismerik, hogy szinte a nulláról kell újrakeverni a karaktert, viszont Mordekaiser alapvetését megtartják, tehát továbbra is egy a mágikus sebzésre alapozó hős lesz, azonban a rework után nem a páros ösvényen lesz szerepe, hanem a solo lane-eken. Hogy mikor kerülhet sor erre, még nem tudni.

Nézd nagyban ezt a videót!



League of Legends-ben, akik elavultak lesznek a többiekhez képest, mivel folyamatosan érkeznek a friss újoncok és folyamatosan változik a meta, az egyre komplexebb játékmechanikával bíró hősök pedig hátrébb szorítják a régi veteránokat.'>
1 hozzászólás

Marduk

5 éve, 8 hónapja és 6 napja

Én kicsit későn csatlakoztam be a játékba, szóval nem voltam ott Morde megjelenésekor, de ahogy olvastam már megjelenésekor elég bugos volt... Jelenleg az a probléma vele, hogy teamfightokban semmi haszna sincs. Talán a legkevésbé játszott karakter jelenleg a régi motorosok közül.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja