League of Legends: lehullt a lepel a megújult Akaliról

2018. július 17.
1.1841
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi pletykák után a Riot Games csapata hivatalosan is lerántotta a leplet a League of Legends legújabb harcosáról, aki csak részben lesz új, hiszen Akali alaposan módosított, kívül-belül megváltozott alteregójáról van szó.

Amint ugyanis a LoL-rajongók azt nagyon jól tudják, Akalival szemben gyakorlatilag esélytelen, de legalábbis nagyon nehéz volt nyerni, ezért a fejlesztők most úgy döntöttek, hogy még a külsejét is módosítják az amazonnak, így a játékosok elfelejthetik a rossz beidegződéseket.

Bár Akali továbbra is profi lesz a bújócskázásban, azonban ez a képesség nem lesz védhetetlen, vagyis bőven lesz időnk reagálni, ha előbukkan a semmiből, de módosulnak a karakter támadásai is, az igazán meglepő változás azonban inkább a külsejét érintette.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Marduk

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

"Amint ugyanis a LoL-rajongók azt nagyon jól tudják, Akalival szemben gyakorlatilag esélytelen, de legalábbis nagyon nehéz volt nyerni" - ez nagyon nem igaz, statisztikailag sem A mostani Akali győzelmi rátája 50% alatt van. Egy jó Akali ellen tényleg nehéz játszani, de ez minden más karakterre igaz a játékban. Egy túlfeedelt Yi ellen esélytelen győzni.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Megnézek egy ilyen videót és rájövök hogy én ezt a játékot egyáltalán nem ismerem.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaMarduk profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaturatur profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaGargameth profilja