Lead and Gold: Gangs of the Wild West: Launch trailer

2010. április 05.
3.7041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre elérkezett a nagy pillanat, és aranylemezre került, ezzel pedig kész formát öltött a Paradox Interactive műhelyében formálódott Lead and Gold: Gangs of the Wild West című vadnyugati multiplayer shooter, amely most csütörtökön, avagy április 8-án készül a startra.

Az ünnepi alkalmat méltóképpen szerették volna megkoronázni az illetékesek, ennek fényében pedig napvilágra hozták az alkotás launch trailerét, amely kicsit összefoglalja számunkra a játék lényegét, amely szerencsére nem túl bonyolult.

Többjátékos módra kiélezett TPS lévén csak megyünk, ölünk, és megpróbálunk a tabella élére kerülni, mindehhez fontos lesz, hogy együttműködjünk társainkkal, névtelen hősökre ugyanis a Lead and Gold betöltése után sem nagyon lesz szüksége senkinek. A Fatshark fejlesztőcsapata által készre kalapált alkotást elsősorban a Steam rendszeréről szipkázhatod le, akár már a mai nap folyamán, de indításáig várnod kell csütörtökig, és hogy akkor vajon mi vár majd rád, azt az alábbi videón megtekintheted. Parancsolj:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja