Lead and Gold: Gangs of the Wild West: Gameplay videóval fűszerezett fejlesztői interjú

2009. december 15.
2.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A FatShark műhelyében formálódó Lead and Gold: Gangs of the Wild West egy igazán érdekes alkotásnak ígérkezik, hiszen egy kissé mellőzött tematikát, avagy a vadnyugatot szeretnék kombinálni a többjátékos örömökkel, ezzel elérve egy amolyan western Battlefield: Heroes stílusú játékot.

A projekt sorsa azonban nem is olyan régen vált biztossá, hiszen bejelentésének pillanatában még kiadó nélkül létezett a projekt, ma azonban már a Paradox Interactive markában van, amely mindkét félnek igazán jó üzletet jelent.

A Paradox ugyanis amellett, hogy kiadhat egy ígéretes alkotást, még az első konzolos programját is köszöntheti a sorban, hiszen a Lead and Gold a PC mellett Xbox 360-ra is megjelenik, míg a FatShark azért örülhet a kooperációnak, mert egy ismert és elismert kiadónál jelenhet meg alkotásuk. A nagy összebútorozás után pedig várható volt, hogy rövid időn belül megérkezik egy velős látnivaló a programról, erre pedig már nem is kell tovább várni, hiszen egy illetékes fejlesztő magához ragadta a mikrofont, beszél nekünk néhány szót a játékról, miközben mindent megtekinthetünk mozgás közben is. Nem is kellhet más a boldogsághoz, ne hagyd ki te sem ezt az izgalmas néhány percet! Most következik:

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 14 napja

Vicces game!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja