Lead and Gold: Gangs of the Wild West: Dátum, előrendelés, béta

2010. március 20.
4.6361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Lead and Gold: Gangs of the Wild West a Paradox Interactive istállójából kacsintgat a játékosvilágra, méghozzá egyre növekvő intenzitással.

A projekt elsősorban azzal vált híressé, hogy ez lesz a svéd fejlesztő-kiadó első játéka, amely konzolokra is elkészül. A munkapadoknál a dagadt cápás srácok, azaz a Fatshark ücsörög, amely egy frissen alakult brigád, amely ennek ellenére pontosan tudja, mi, merre, hány lépés, ugyanis korábban a szépreményű, ám feledhetetlenül csúfos véget érő GRIN csapatából szerezte a munkaerőt. A tapasztalat (Ghost Recon: Advanced Warfighter 1-2, Bionic Commando Rearmed, a többit pedig kegyeleti okokból inkább nem említjük) tehát rendelkezésre áll egy remek akciójáték elkészítésére, a videók/képek alapján pedig nem is fogunk csalódni a Lead and Goldban.

Amely egy multiplayerre kihegyezett lövölde lesz, méghozzá - a címből is adódóan - western környezetbe helyezve. Pontos megjelenési dátummal eddig nem voltunk megáldva, mindössze annyit tudtunk, hogy az év második negyedévében érkezik. Szerencsére a kiadó nem bírta sokáig elviselni az önsértéssel fenyegetőző leendő rajongók látványát, ezért nagy hirtelen világgá kiáltotta a hallani kívánt adatokat. Április 8. lesz az a nap, amikor érdemes lesz megböködnünk a Steamet, hogy kiköpje a Lead and Goldot. A trendeknek megfelelően már lehetőségünk van jelezni vételi szándékunkat, méghozzá egy előrendelés formájában. Ezt akár érdemes is lehet megcselekedni, hiszen egyrészt így 10% kedvezményt kapunk az amúgy sem túl magas (14,99 euró) árból, másrészt bekerülünk a hamarosan startoló béta teszt résztvevői közé.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja