Launch trailert kapott a Dying Light

2015. január 27.
1.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Techland bemutatta a Dying Light launch trailerét, aminek már éppen itt volt az ideje, a kérdéses zombis játék ugyanis a tervek szerint már ma megjelenik Amerikában, és digitális formában Európa földjén is.

Az utolsó mozgókép még egyszer feleleveníti számunkra, hogy miért is lesz olyan jó a játék, amiben a zombik mellett a parkour elemek, a fegyver craftolás valamint a hatalmas bejárható világ is nagy szerepet kap.

A Dying Light a tervek szerint fizikai adathordozókon február 27-én jelenhet majd meg Európában, addig csak digitálisan tudják majd beszerezni a kontinensen élő rajongók.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dying Light launch trailerét, aminek már éppen itt volt az ideje, a kérdéses zombis játék ugyanis a tervek szerint már ma megjelenik Amerikában, és digitális formában Európa földjén is.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 napja

Ez a parkour dolog tényleg olyan nagy szám, hogy mindenki el van ájulva a játéktól? Látványos, ez nem is kérdés, de a lényeg ettől nem változik, zúzzál zombikat.

válasz erre

jezzahun

10 éve, 9 napja

Én se nagyon értem miért csúszik a lemezes kiadás ennyit a digitális kiadáshoz képest??? nem szerváltak lemezeket vagy mi az isten??? mosolygó smiley

válasz erre

wegh

10 éve, 10 napja

Csak szerintem HATALMAS a különbség a digitális és a fizikai megjelenés időpontja között?

válasz erre
Dying Light
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja