Launch traileren a Lego Movie Videogame

2014. február 08.
2.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Február 14-én kerülhet a boltokba a Warner Bros Interactive Entertainment és a TT Games együttműködésében készülő Lego Movie Videogame, a megjelenés közeledtével pedig megérkezett a játék launch trailere is.

A Lego Movie Videogame a nemrég mozikba került, hatalmas népszerűségnek örvendő Lego-film játékadaptációja, amely szinte az összes létező platformra megjelenik. A játék során Emmet felett vehetjük át az irányítást, aki átlagos Lego figuraként tengeti mindennapjait, míg egy nap kiderül, hogy ő a kiválasztott, aki megmenti a világot a pusztulástól.

A készítők eddig sosem látott részletességet ígérnek, kalandjaink során pedig a filmben látott, mintegy 90 egyedi karakter segítségét vehetjük igénybe. A Lego Movie Videogame február 14-én érkezik Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PS3, Wii U, PS Vita, Nintendo 3DS és Windows PC platformokra.

#tv#
Lego Movie Videogame, a megjelenés közeledtével pedig megérkezett a játék launch trailere is.'>
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 26 napja

Megmondom őszintén, a film jobban érdekel. Nekem egy Lego Racers 3-at hozzon valaki.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 27 napja

Nekem ez kimarad. Az első SW-al elszórakoztam, de utána már semmi motivációt nem éreztem, hogy közelébe menjek. Hiába tetszett a LOTR, HP vagy POTC, mint film, nem kértem egy újabb legos játékot. Egy próbát tettem minddel, de nem tudtam többet játszani, mert nem éreztette az adott feldolgozás hangulatát és már egyszer megkaptam a játékmenetet az SW-ban.

válasz erre

NomarCube

11 éve, 27 napja

A korábbi Lego játékokkal remekül elvoltam (SW1, SW2, HP 1-4, HP 5-7, LoTR), bár a koncepció lassan kevés, vagy az adott filmnek a leírtjaimhoz hasonlóan kvázi kultuszfilmnek kell lennie. Ezzel a Lego-s filmmel nincs tapasztalatom. Valaki tud róla érdemit mondani?

válasz erre

csirkee

11 éve, 27 napja

Elég beteg lesz röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 27 napja

Ez eddig a legjobb videós játék!röhögő smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 27 napja

hol már mikor csak a legókockákat építettem meglepett smileyröhögő smiley

válasz erre
Lego Movie Videogame
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja